Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Zaraz... Chodzi tylko o grafikę, nie o działanie, tak? To inna rozmowa... Zawsze w ostateczności można pobawić się w przywrócenie starej grafiki... Jutro pokopię i zobaczę, co i jak.
Chyba już wiem o co chodzi. Ten okręt na screenie to U-boot? Na subsim znalazłem cos takiego:
Cytat:
Hi everyone,
I am playing the german campaing with he TMO mod, but some buttons on the bar (the new ones added by TMO) was missing the "drawnings".
Can anyone help?
(Sorry for my english)
Thanks!
I odpowiedź:
Cytat:
If your running the German side run Operation Monsun instead of TMO.
Imię: Olek
Ulubiona Gra: SH3 Pomógł: 4 razy Wiek: 26 Dołączył: 20 Lut 2014 Posty: 2413 Skąd: Kraków
#26 Wysłany: 30 Listopad 2015, 19:26
Mi się wydaje że na XP też ich nie było.Nie powiem ci teraz bo nie mam Sh4 zainstalowane
#27 Wysłany: 30 Listopad 2015, 19:27
Przeglądałem teraz manual do TMO i tam jest napisane, ze do wyboru sa jedynie okręty amerykańskie. Co ciekawe od którejś tam wersji dodatek U-boot Missions jest mimo wszystko wymagany do poprawnego działania.
Sam grałem zarówno w OM i TMO (OM dawniej niż ten drugi) i wszystko działało prawidłowo. generalnie jednak ten okres nie jest dla mnie ciekawy i dużo nie przeszedłem. Pograłem może 2-3 tygodnie i bliski zgonu z nudów poratowałem się inną grą
trzeba jednak uczciwie przyznać, że cała seria SH od III zawsze wyznaczała nowy poziom grafiki dla gier w tej tematyce.
Ostatnio zmieniony przez pepe 30 Listopad 2015, 19:27, w całości zmieniany 1 raz
W SH3 i GWX bawiłem się wyśmienicie. Niestety już nie ma tam nic do odkrycia ciągle te same S3 Cargo i S4 Cargo to mi bokiem wychodziły tyle lat mineło a ja nadal to pamiętam...
Swoją drogą gdzie teraz można pobrać GWX i spolszczenie do GWX? Olgamato znalazłem ale linki od dawna nie działają.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum