Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Widzisz tylko ty. Ja tam mam czarne pole i dopiero od ciebie TERAZ dowiedziałem się, że masz tam nie działający kod... Bo odwołuje się do obrazka w twoim PW, tak? Więc tylko ty możesz z niego korzystać (i osoba do której wysłałeś). Reszta osób tam widzi:
Cytat:
Żelaznego ze Złotymi Liśćmi Dębu, Mieczami i Brylantami. Najwyższe oznaczenie Krzyża Rycerskiego. Nie rozumiem jednak za co. Przecież nic nie zatopiłem, a mój U-Boot wymaga dłuższego pobytu w stoczni.
Fuhrer chce się spotkać by usłyszeć relacje (...)
Wkleić tam link do jednego z tych załączników, co teraz wrzucasz, aby każdy zalogowany widział twoją skrzyneczkę?
Imię: Mati
Ulubiona Gra: Attack the Warship, SH, FSX, IL-2 Pomógł: 4 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Maj 2013 Posty: 4620 Skąd: Katowice
#87 Wysłany: 1 Grudzień 2015, 18:08
Zaraz... co??? Nie widzicie tego co ja w załączniku?
Czy cały patrol 14 i 13 to ściana tekstu???
To niemożliwe... Po tym jak Przemo w tym temacie wskazał link do mojego patrolu 13 jako przykład umieszczenia zdjęć bez ukazania ich drugi raz na liście załączników byłem pewien, że wszyscy widzicie zdjęcia.
A poza tym gdy wchodzę w wiadomość z załącznikami to widzę ilość pobrań, czyli ile razy ktoś otworzył stronę gdzie te linki umieściłem. Skoro ilość pobrań rośnie, to czemu nie wyświetlają się?
....jpg
Plik ściągnięto 13 raz(y) 174.26 KB
Ostatnio zmieniony przez PL_kanaron 1 Grudzień 2015, 18:13, w całości zmieniany 1 raz
Ulubiona Gra: Attack the Warship, SH, FSX, IL-2 Pomógł: 4 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Maj 2013 Posty: 4620 Skąd: Katowice
#90 Wysłany: 1 Grudzień 2015, 18:55
To czemu Przemo widział? Jacek, a ty widzisz? Może tylko admini widzą, ale... ja to piszę dla wszystkich. Mi się tak łatwiej pisze, bo wysyłam sobie załączniki, otwieram każdy po kolei i widzę sytuację, odnoszę się do niej i od razu mam link, a nie muszę napisać ściany tekstu, dodać załączniki, wysłać posta i potem edytować dodając zdjęcia do tekstu.
Mam jeszcze jeden pomysł. Do tego postu wkleję załącznik, potem napiszę post pod tym postem i odniosę się do załącznika z tego postu. Zobaczymy czy to będziecie widzieć. W końcu mogę najpierw napisać pusty post z samymi załącznikami (taki spoiler co się będzie działo ) tak jak teraz wysyłałem PW, a w następnym poście będę się odwoływał do tych załączników pisząc tekst.
Ok, więc teraz muszę pomyśleć jak tu podesłać żeby się nie namęczyć te zdjęcia z patrolów 13 i 14
Słuchaj. Zrób post z załącznikami i wyślij mnie na PW obramowując {code}{/code} (ale kwadratowe) jak ma wyglądać ten post, co miał być (czyli skopiuj, wpisz kody ) i poprawę ci te 2.
#98 Wysłany: 1 Grudzień 2015, 19:42
Już wysłałem załączniki i teksty obu patroli. Co by to było gdybym nie zmienił awatara i nie zaproponowałbyś wklejenia załącznika... Pisałbym sobie swoją radosną twórczość, a prawie nikt by tego nie widział Dzięki Finek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum