Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
KTO WPUŚCIŁ TĄ MISJĘ DO PAKIETU?!! Jestem za wywaleniem i to natychmiast, nawet jak ma to zmienić ten raport na nierankingowy!!
Podchodzę i źle wszedłem do konwoju. Miałem wyjść na ARROWA, ale nie udało mi się i musiałem atakować ARROWA i zamiast ARROWA z rufy musiałem strzelać do ARROWA. Ale zaraz za ARROWEM płynął ARROW, więc zdecydowałem strzelać do ARROWA zamiast do ARROWA. Wtedy ARROWA trafił Tesiu i dorzucił kilka zdanek o ARROWIE. Ponieważ w pobliżu kręcił się DD i nawet wreszcie rzucił blisko bomby przeładowałem torpedy w zanurzeniu i wyszedłem w sam raz, aby zaatakować ARROWA. Po unieruchomieniu go, z rufy zatopiłem ARROWA, po czym zatopiłem ARROWA mijającego ARROWA. Po zatopieniu ARROWA postanowiłem pomóc komuś i zatopiłem ARROWA, podczas gdy Jacek męczył się z ARROWEM. Myślałem, czy mu nie pomóc ostatnią torpedą, ale wtedy mijający mnie ARROW zauważył mnie i ściągnął eskortę. Musiałem uciekać w głębinę, gdzie kilka razy mnie mocno poturbowali, ostatecznie niszcząc wszystko na kiosku, działo, jednego diesla oraz kompresor. Z tak uszkodzonym okrętem poczekałem i odpłynąłem, gdy tylko było bezpiecznie.
NUDA! Nieważne jak wyjdziesz w konwoju wpadasz na ARROWA! Nie ma ryzyka, że wyszedłeś źle i musisz wybrać inny cel, bo ten inny cel, to też ARROW!
KTO WSADZIŁ TAKIEGO GNIOTA DO PAKIETU!
Eskorta była poprawna. To było jedyne ciekawe w patrolu. Ale konwój? BYŁ NUDNY!
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#2 Wysłany: 25 Luty 2016, 19:04
O rany
Ale mnie rozbawialiście komandorze Finek Same Arrowy
W opisie napisałeś 20 razy Arrow
Poprawiłeś mi humor Finku - już dawno się tak nie uśmiałem
P.S. Jakim cudem podzieliliście między sobą na pół jednostki skoro tam były tylko Arrowy i wszystkie takie same
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Imię: Marcin Pomógł: 13 razy Wiek: 43 Dołączył: 15 Lip 2007 Posty: 1878 Skąd: Gdańsk/Coventry
#4 Wysłany: 25 Luty 2016, 20:24
PL_Adm.Lütjens napisał/a:
P.S. Jakim cudem podzieliliście między sobą na pół jednostki skoro tam były tylko Arrowy i wszystkie takie same
Poniewaz on strzelal do Arrowa, a potem ja do niego tez strzelem. Pozniej byl ten drugi Arrow co ja do niego strzlalem, a potem Finek do niego strzelal. Zastanawialsmy sie tez czy nie strzelac do Arrowa Jacka, ale nie chcielismy mu psuc dnia, tak mocno biedny czlowiek meczyl sie z tym Arrowem. I wyszystko jasne, prawda?
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#6 Wysłany: 25 Luty 2016, 20:49
Dziwny patrol - to prawda. Czy nudny ? Dla mnie nie.
Konwój w miarę prosto płynący, składający się z samych Arrowów. Minąłem eskortę
i zaatakowałem. Zatrzymałem jednego tankowca, a drugiego zatopiłem.
Po czym zostałem wykryty i zagoniony pod wodę
Udało się umknąć eskorcie i po wynurzeniu zatrzymałem kolejnego tankowca i zacząłem wykańczać pierwszy cel. Jedna rybka, druga, trzecia ... szósta siódma - dopiero gra uznała cel za zniszczony , chociaż statek dalej stał w wodzie. W sumie do końca gry nie zatonął
Na koniec ostatnią rybkę puściłem do drugiego zatrzymanego celu, ale tym razem tankowiec poddał się natychmiast.
No i tyle. Patrol zakończony. Dzięki za grę.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum