Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Maciej
#1 Wysłany: 8 Listopad 2006, 10:16 Czołg jak prawdziwy
Poniżej zamieszczam kilka fotek z budowy czołgu Mark V w skali 1:15. Wgniotło mnie w fotel jak to zobaczyłem, nie podejrzewałbym, że tak można wykonac model. Dla zainteresowanych podaję linka do postu na forum "Kartonwork", gdzie znajduje się więcej fotek i relacja z budowy:
Ma ktoś talenta. Kiedyś kleiłem model Marka, ale naszła zima i rodzice nie znosili zzapachu kleju. Więc przykryłem go resztami z wyciętego papieru, aby kotom nie zachciało się tego ruszać. Przeszedł mój tata, patrzy pudło powycinanych, nic nbie wartych kawałków... No to ciep do pieca i na podpałkę (dlaczego nie zauważył, że pod tym stał prawie gotowy model)... A jeszcze sponsony i gąsiennice mi tylko zostały
Od tej pory jakoś nie mogę się znów zabrać za modelarstwo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum